Veranda twente

Maatwerk Veranda's

Transformeer uw buitenruimte met onze op maat gemaakte veranda’s, perfect afgestemd op uw wensen en stijl.

Maatwerk

Veranda Twente biedt op maat gemaakte buitenruimtes die perfect passen bij de wensen en stijl van de klant.

Topkwaliteit

We gebruiken hoogwaardige materialen en vakmanschap voor duurzame en elegante resultaten.

Persoonlijke service

Ons toegewijde team begeleidt klanten van begin tot eind, waardoor een zorgeloze ervaring wordt geboden bij het creëren van hun droomveranda of buitenkamer.

Uw droomveranda op maat gemaakt

Maatwerk Veranda: Een op maat gemaakte veranda is een persoonlijke oase in uw tuin. Wij zorgen voor een harmonieus ontwerp dat naadloos aansluit bij uw woning en tuin, gemaakt met hoogwaardige materialen voor een duurzame, esthetische oplossing.

Hoe gaan we te werk

Ons process

Ontdek in vier eenvoudige stappen hoe VerandaTwente uw buitenruimte transformeert naar de perfecte veranda:

1. Offerte

Start met een offerte: Snel & vrijblijvend uw prijs op maat!

2, Aanbod

Ontvang ons aanbod: De perfecte veranda voor uw huis!

3. Opmeten

Wij meten op: Uw ruimte precies ingemeten voor optimaal resultaat!

4. Plaatsing

Plaatsing: Vakkundig & snel genieten van uw nieuwe veranda!

Portfolio

Projecten

Luxe veranda in Enschede

Luxe houten klassieke Veranda met vaste wanden inclusief roedes in Den Haag

Project Sassenhein

Ervaringen

Reviews

Wie kan beter vertellen over ons werk dan de mensen voor wie wij al een veranda hebben mogen realiseren? Lees hieronder de beoordelingen over Veranda Twente. Wij scoren een klanttevredenheid van 9,8!

Van offerte tot oplevering: hele prettige samenwerking om tot maatwerk te komen. Ik kan een ieder aanraden met deze partij in zee te gaan!

- Jeel heule 2023

Al tijdens het offertetraject goed en snel contact gehad met Simone. Duidelijke communicatie en snelle reactie op vragen. Tijdens de bouw denkt Bosse goed mee en hij en zijn mannen leveren VAKWERK af! Wij zijn zeer tevreden en kunnen Veranda Twente absoluut aanbevelen.

- Jan Arne & Riana 2022

Wij zijn super blij en goed tevreden over het geleverde werk (Veranda 4x3,65m) van de heer Bosse Koolen van Veranda Twente. Netjes en schoon en duidelijk. Verhouding prijs en kwaliteit is goed. Zij omgang met onze was correct ,eerlijk en duidelijk. Zijn bedrijf is een aanrader en zal ik ze weer mijn nieuwe klus toe vertrouwen.

- Jacques JrJr 2023

FAQs

Veelgestelde vragen

Een maatwerk veranda is een speciaal ontworpen outdoor ruimte die wordt aangepast aan uw unieke wensen en de architectonische stijl van uw woning. In tegenstelling tot standaard veranda's, bieden maatwerk veranda's een hoge mate van personalisatie in termen van ontwerp, materialen, en afwerkingen. Bij Veranda Twente werken we nauw samen met u om een veranda te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam.

De bouwtijd voor een maatwerk veranda kan variëren afhankelijk van het ontwerp en de complexiteit. Over het algemeen kan het proces enkele weken tot enkele maanden duren. Het is altijd ons doel om een hoogwaardige veranda te leveren binnen een redelijk tijdsbestek, terwijl we ervoor zorgen dat elk detail naar wens is.

We gebruiken voornamelijk duurzaam en hoogwaardig hout zoals Douglas hout voor de structuur van onze veranda's, bekend om zijn sterkte en natuurlijke schoonheid. Ook zijn er opties voor verschillende afwerkingen en toevoegingen zoals glazen wanden of schuifdeuren om het ontwerp te completeren.

Absoluut, wij bieden een scala aan afwerkingsopties om uw veranda een persoonlijke touch te geven. Dit omvat verschillende soorten beitsen, verven, en ook verschillende dakbedekkingsmaterialen. We bespreken graag de mogelijkheden om de perfecte look en functionaliteit voor uw veranda te bereiken.

Ja, wij bieden een solide garantie op onze maatwerk veranda’s om u gemoedsrust te bieden. De garantieperiode en dekking worden duidelijk gecommuniceerd voordat het bouwproces begint.

Het onderhoud van uw veranda kan variëren op basis van de gebruikte materialen. Houten veranda's kunnen baat hebben bij regelmatige behandeling met houtbeschermingsmiddelen en een jaarlijkse inspectie om ervoor te zorgen dat alle structurele elementen in goede staat zijn.

Aanpassingen zijn zeker mogelijk. Of u nu extra schaduw wilt creëren, de stijl wilt veranderen of extra functies wilt toevoegen, we kunnen helpen om uw veranda aan te passen aan uw evoluerende behoeften.

De kosten voor een maatwerk veranda kunnen sterk variëren op basis van de omvang van het project, de gekozen materialen en het ontwerp. Wij bieden een gratis consultatie aan om uw wensen te bespreken en een nauwkeurige prijsopgave te bieden.

Neem contact op

Contact

Veranda Twente is bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.  Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Adres

Bachlaan 8
7522 HA Enschede

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact met jou op!

Bel mij terug

Vul het formulier in en wij nemen contact met jou op!