Veranda twente

Lichtstraten

Laat natuurlijk licht binnen met onze op maat gemaakte lichtstraten, en verander uw ruimte in een oase van licht en luxe.

Maatwerk

Veranda Twente biedt op maat gemaakte buitenruimtes die perfect passen bij de wensen en stijl van de klant.

Topkwaliteit

We gebruiken hoogwaardige materialen en vakmanschap voor duurzame en elegante resultaten.

Persoonlijke service

Ons toegewijde team begeleidt klanten van begin tot eind, waardoor een zorgeloze ervaring wordt geboden bij het creëren van hun droomveranda of buitenkamer.

Op maat gemaakte lichtstraten

Een lichtstraat is een speciaal ontworpen raam op het dak, waardoor meer natuurlijk licht binnenkomt in uw huis of gebouw. Het is een prachtige en praktische manier om de belichting en esthetiek van uw ruimte te verbeteren. Bij Veranda Twente bieden we op maat gemaakte lichtstraten die perfect aansluiten bij uw persoonlijke stijl en de architectuur van uw woning. Of u nu kiest voor een vlakke, lessenaarsdak, of zadeldak lichtstraat, wij zorgen voor een naadloze integratie en hoogwaardige afwerking.

Hoe gaan we te werk

Ons process

Ontdek in vier eenvoudige stappen hoe VerandaTwente uw buitenruimte transformeert naar de perfecte veranda:

1. Offerte

Start met een offerte: Snel & vrijblijvend uw prijs op maat!

2, Aanbod

Ontvang ons aanbod: De perfecte veranda voor uw huis!

3. Opmeten

Wij meten op: Uw ruimte precies ingemeten voor optimaal resultaat!

4. Plaatsing

Plaatsing: Vakkundig & snel genieten van uw nieuwe veranda!

Portfolio

Projecten

Luxe veranda in Enschede

Luxe houten klassieke Veranda met vaste wanden inclusief roedes in Den Haag

Project Sassenhein

Ervaringen

Reviews

Wie kan beter vertellen over ons werk dan de mensen voor wie wij al een veranda hebben mogen realiseren? Lees hieronder de beoordelingen over Veranda Twente. Wij scoren een klanttevredenheid van 9,8!

Van offerte tot oplevering: hele prettige samenwerking om tot maatwerk te komen. Ik kan een ieder aanraden met deze partij in zee te gaan!

- Jeel heule 2023

Al tijdens het offertetraject goed en snel contact gehad met Simone. Duidelijke communicatie en snelle reactie op vragen. Tijdens de bouw denkt Bosse goed mee en hij en zijn mannen leveren VAKWERK af! Wij zijn zeer tevreden en kunnen Veranda Twente absoluut aanbevelen.

- Jan Arne & Riana 2022

Wij zijn super blij en goed tevreden over het geleverde werk (Veranda 4x3,65m) van de heer Bosse Koolen van Veranda Twente. Netjes en schoon en duidelijk. Verhouding prijs en kwaliteit is goed. Zij omgang met onze was correct ,eerlijk en duidelijk. Zijn bedrijf is een aanrader en zal ik ze weer mijn nieuwe klus toe vertrouwen.

- Jacques JrJr 2023

Neem contact op

Contact

Veranda Twente is bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.  Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Adres

Bachlaan 8
7522 HA Enschede

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact met jou op!

Bel mij terug

Vul het formulier in en wij nemen contact met jou op!